18 Ağustos 2010 Çarşamba

www.binbirmarka.com.tr Online Alışverişin Güvenilir Adresi 5 Yaşında Sipariş: 0216 307 70 00

http://www.binbirmarka.com.tr/Store/EditAllProducts.aspx?menu=2
Magic Roller Slicer Pratik Et Doğrayıcı, Dilimleyici



Yemek Yaparken et kesmek hem zahmetlidir hem de ellerinizi kirletir. elleriniz değmeden aynı boyda etler kesmek istiyorsanız magic roller  speed slicer tam size göre. İsterseniz çubuk çubuk kesin, isterseniz onları kareye çevirin ve kuşbaşı et yapın.



Steak, bonfile, tavuk eti kesmek için hiç çaba harcamanıza gerek yok. magic roller speed slicer pratik, hızlı ve güvenlidir.



Paket içeriğinde yumuşak ve kolay dağılabilir et cinsleri için keskin ve düz mıçak, daha sert ve kesimi zor et cisleri için ise tırtıklı bıçak olmak üzere iki farklı kesme aparatı bulunmaktadır.

Magic Roller Slicer ile ;

biftek, pirzola, tavuk, hindi, schnitzel, köfte, salam, sosis, pastırma, kavurma ve benzer tüm et türevlerini saniyeler içerisinde tek bir el hareketi ile dilimleyebilirsiniz.



Magic Roller Slicer bir tek el hareketi ile eti 5 parçaya dilimler. Size hem zamandan tasarruf ettirir, hem de elinizi kesme riskini tamamen ortadan kaldırır.

speed slicer, sped slicer, hızlı doğrayıcı, rende, pro v slicer, v slicer, pro v, v slicer, spid silaycer, nicer dicer, nicer, dicer, cut, cutter,
Magic roller Slicer hijyeniktir. elinize et bulaşmaz, bazı bünyelere etten bulaşan bakteriler zarar verir. o nedenle mümkün olduğunda eti el değmeden kesmek gerekir. Magic roller ile elleriniz kirlenmez ve bakterilerden uzak durur.



Magic Roller Slicer Paket İçeriği:

1 Adet Magic Roller Slicer Kesme Aparatı

1 Adet Megic Roller Slicer 5li Düz Bıçak

1 Adet Magic Roller Slicer 5li TIrtıklı Bıçak